Monday, September 24, 2012

Harga VCO

Assalamualaikum,
Salam Isnin sume...Hari pertama melangkah pergi kerja...setelah spend time ngan family or kgkawan di hujung minggu.huhuhu...Hope dapat hujung minggu yg best..Kalau tidak mesti xde mood nak kerjakan =)
Hari sabtu hari tu Fiza ade dapat mesej dari kawan..tanya pasal harga VCO ni. Takpe...Fiza bagitau korang skali ye...^;^ VCO Softgel/Pure Oil masing-masing RM39.90 per box.  Postage fees ialah RM6. Tapi, kalau korang amik 2..tak kisahlah nak amik dua2 softgel or softgel + pure oil..Harga kedua2nya adalah RM80 termasuk postage skali ek.huhuhu...nt pasni leh lah grab 2 terus.jimat postage fees kat ctu...^_^
Alhamdulillah syukur, kawan Fiza bagitau..selain die,die pun bagi tunang die makan VCO tu jugak. Tunang die cakap ok lah n rekeman kat kawan die pulak. Tu yag die tanya harga tu..sebab kawan tunang die tanya. Sebab mungkin ade perubahan lepas diorang makan kan..mak tunang kawan Fiza ni pulak nurse...then mak die cakap VCO ni memang bagus..hehehe...suka sangat =) Hope lepas ni makin ramai lah yang percaya n yakin dengan khasiat & keberkesanan VCO ni ye...tak cuba tak tahu. Tak rugi mencuba sebab harga pun amat berpatutan berbanding produk lain. Produk ni pun dari sumber alam semulajadi...anugerah Tuhan yang tak ternilai sebenarnya...percayalah! huhuhu...mcm lagu ct lak.
Kalau nak tahu lebih lanjut pasal ape2 produk dari Catalyst ni,InsyaAllah Fiza akan post lagi k. Lau berminat, boleh terus order pada ruangan order or guna FB pon xpe...24hours on FB tu. Nanti ape2 pm k =)

No comments:

Post a Comment