Sunday, March 10, 2013

Collagen Crystal Eye Mask (HIGH QUALITY)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera sume...
Alhamdulillah, diatas permintaan ramai...Fiza da restock Collagen Crystal Eye Mask ni. Sebelum2 ni just jual dengan orang yang terdekat je or yang pernah dapat free gift produk ni dari Fiza. Tapi bila ramai yang request, tu yang Fiza berani nak jual eye mask collagen ni. Fiza sendiri pun dah try produk ni. Lepas pakai tu, mata lebih terasa segar aje. Nak2 orang yang kurang tidur macam Fiza ni. TERBAIKKK!!!
Ok, ape kelebihan eye mask ni??? Yang bestnye, eye mask ni berasaskan collagen yang akan membekalkan supplement collagen/protein kepada sekitar mata. Antara kebaikan hebat Crystal Collagen Eye Mask ni, ia bagus untuk merawat kesembapan mata, lingkaran hitam bawah mata dan melembapkan kulit keliling mata (moisturize) dan mencegah kedutan kulit. 
Rugi sape2 yang try lagi...^_^

SIAPA YANG PERLU GUNAKAN :
- Mereka yang kurang tidur.
- Mereka yang selalu menghadap komputer, tv atau mesin pada kadar yang lama dan berterusan.
- Mereka yang merokok, dan tidak menjaga diet.
- Mereka yang selalu membaca, menulis, memandu, etc pada kadar lama dan berterusan sehingga mata letih dan lesu.
- Mereka yang ingin mengurangkan garis garis halus disekitar mata.
- Mereka yang inginkan penampilan wajah dan mata yang menarik.

Eye Mask (Gold) -RM 2.30/pcs
Eye Mask (Black) -RM 2.30/pcs
*Beli 10 > Free 1


KELEBIHAN EYE MASK COLLAGEN:
- Membekalkan supplement collagen protein kepada kawasan sekitar mata.
- menjadikan mata dan kawasan sekeliling mata anda sihat dan segar.
- Menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang.
- Membantu mengurangkan garis2 halus di bawah mata.
- Membantu mengurangkan kesembapan mata @ eye-bag.
- membantu mengurangkan kesan hitam di bawah mata.
- Menjadikan mata dan kulit di sekitar mata sihat dan segar.



FUNGSI : 
- Kolagen, hadiah paling penting protein semula jadi dalam kulit kita. Kehadirannya, memberikan kekuatan dan keanjalan kulit. Dengan peringkat umur, jumlah serat kolagen berkurangan disebabkan pendedahan setiap hari kepada sinar UV dan oksidan, mengakibatkan pembentukan kedutan dan kulit kendur.
- Hidratkan kembali dan singkirkan lingkaran hitam dibawah mata atau kantung dan kedutan.

Bahan-bahan asli dalam Collagen Crystal Eye Mask menembusi kulit kita dan ternyata dapat mengurangkan keadaan bengkak dan kantung mata sehingga memberikan hasil yang lembut lagi berkesan!

- Kolagen membantu mengetatkan dan meremajakan kulit di bawah mata kita. Melambatkan proses penuaan yang menghalang atau mengurangkan kedutan.

PENYERAPAN : 
Ia akan larut secara beransur-ansur di bawah suhu badan dan meresap ke dalam kulit. Berbanding dengan bahan-bahan topeng kertas biasa biasanya diserap oleh kertas kapas yang digunakan.

Sesuai juga untuk dipakai sebelum mengenakan make up, untuk mndapatkan mata yang lebih menawan dan make up disekililing mata lebih kekal dan rata.

CARA GUNA : 
1) Cuci Muka dan lapkan sehingga kering
2) Buka Pek eye mask, ambil dan lekatkan di bawah mata. Pastikan ia melekat dengan baik.
3) Pakai selama 20-30 minit atau boleh digunakan sebelum tidur (FOR THE BEST RESULT)
4) Tanggalkan dan buang selepas itu (tidak boleh digunakan semula)
5) Tak perlu cuci selepas guna.
6) Guna eye mask 2 atau 3 kali seminggu mengikut keperluan
7) Buang patch secara perlahan dan jangan tarik dengan kasar serta JANGAN GUNA SEMULA!

TIPS :
Sebelum gunakan patch ini, boleh juga sejuk kan Crystal Collagen Eye Mask selama 10 min dalam peti ais untuk dapatkan rasa yang lebih nyaman. Nak guna lebih dari 30min pun boleh, sehingga mask kering. Tidak perlu bilas selepas pemakaian dan boleh terus gunakan pelembab dan bermake up dan anda lihat sendiri perbezaannya nanti.

Perbezaan Collagen Crystal Eye Mask Gold dengan Black (Bamboo Charcoal)
~ Fungsinya adalah sama tapi terdapat sedikit perbezaan bahan yang digunakan <3

Collagen Crystal Eye Mask (GOLD)
Diformulakan dengan emas tulen, bio-bahan dan unsur-unsur aktif yang serta-merta melembapkan, rehydrate dan regenerates kawasan mata anda. 
Emas Bio-Kolagen topeng mata ini berkesan melegakan keletihan kronik dan mengurangkan pembentukan garis halus, kedutan, garisan2 di sekitar kawasan mata, mengurangkan eye bag dan memudarkan lingkaran gelap sekitar mata.
Sintesis Kolagen diaktifkan disebabkan oleh metabolisme selular yang lebih baik dan peredaran darah di sekitar tisu mata, memperbaiki keanjalan dan ketegasan, menjadikan mata anda kelihatan lebih segar, muda dan berseri.
Collagen Crystal Eye Mask (black)
~Bamboo Charcoal
Arang buluh/bamboo charcoal mempunyai 3 ciri utama: 
1) Kuasa penyerapan yang tinggi: Ia menghilangkan bau dan memberi kesegaran
2) Penapisan: Ia membunuh bakteria, menyingkirkan bahan toksik, bahan asing dan kelembapan.
3) Ia mengandungi lebih 300 unsur surih mineral yang diperlukan oleh badan manusia, seterusnya memberi manfaat yang menyeluruh kepada kesihatan manusia.

AMARAN:
1. Elakkan Penggunaan pada kulit terbakar dari matahari
2. Elakkan penggunaan dengan pembalut muka atau topeng pengelupas
3. Hentikan penggunaan produk jika anda merasa tidak selesa.
4. Jauhkan dari kanak-kanak
5. Untuk kegunaan luar sahaja.

10 comments:

  1. Replies
    1. boleh order mlalui form order atau boleh order by phone terus..sms ke 013-2591773.

      Delete
  2. Replies
    1. boleh order mlalui form order atau boleh order by phone terus..sms ke 013-2591773.

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Bagaimana nak order?

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete