Thursday, August 28, 2014

Promosi Mei Dah Tamat

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Sume...

Maaf, dah lama Fiza dah tak update blog ni atas masalah kesihatan, nak tambah orang baru. Alhamdulillah..=)

Setakat ni ramai yang sms Fiza bertanya tentang Promosi Mei yang lepas. Buat masa ni..promosi tu dah tamat ye. Maaf sangat2. 

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang promosi2 atau produk2 yang Fiza ada.. lebih elok tengok di FB Page: 
Eiffyzaku Beauty. Sebab Fiza lebih banyak update kat FB je..lebih mudah nak pm dan bertanyakan soalan. Jemput "LIKE" sekali ye. hehehe...TQ (^_^)v

**Sebarang order atau pertanyaan boleh direct sms/whatsapp/wechat/telegram: 013-2591773

No comments:

Post a Comment