Sunday, December 16, 2012

SHISEIDO FACE MASK Memang Terbaik!

~SHISEIDO FACE MASK-balck & white mask~


Produk Terhangat..Paling laris & mendapat sambutan ramai. 100% original and hottest mask in Taiwan dan Jepun dalam TV show. Easy to use and result is wonderful!

PENYERAP MINYAK PALING BERKESAN!!
KULIT BEBAS MINYAK LEBIH LAMA!!


Harga:
1 packet = RM 3.00
2 packet =RM 5.00
**boleh campur

Kelebihan:
~ memulih
~ mencerah
~menghalus
~melembut
~ mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata
~ kesan terbakar
~ jerawat
~ jeragat
~menyerap minyak 3x lebih berkesan
~ membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah
~ juga menghaluskan liang2 roma terbuka.
~ sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif



Penggunaan:
utk wajah..1x penggunaan...utk hidung leh 4x.
pakai mask ni, tk perlu nk scrub wajah lg..
haa, kan dh jimat tuu..=p

Ringkas, selamat & berkesan dalam masa yg singkat.
~ tanpa pengelupasan
~ tanpa bahan kimia terlarang
~ kegunaan siang@malam
~ hanya 2x seminggu
Ia benar2 berkesan utk kulit anda, cubalah!! ♥

SHISEIDO BLACK MASK - Menghilangkan sel kulit mati, komedo (blackheads dan whiteheads), mengecilkan pori-pori, menganjalkan, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

SHISEIDO WHITE MASK - Shiseido White Product baru dari Shiseido sebagai anti penuaan, penyegar sekaligus memutihkan. menutrisi kulit wajah anda agar tampak lebih muda dan berseri, memudarkan dark-spot,bekas jerawat,mengecilkan pori-pori,mengurangi kedutan, membuang sel kulit mati ,wajah lebih anjal dan tampak lebih segar.

Antara kesan penggunaan SHISEIDO FACE MASK yang boleh kita dapat & lihat sendiri...memang terbaik! Fiza pon dah try..memang banyak putih2 kat muka.. 1st pakai tu rasa berangin je..lame2 rasa tegang sangat muka..memang best la. 
Bila start buka dari bawah dagu..dah nampak dah whiteheads memang melambak sekitar dagu ngan hidung.hehehe...ok la..lepas guna tu rasa kulit muka ni lembut & bersih je..
Cuma nak bagi peringatan...time bukak tu kena slow2 sikit ye..untuk 1st time pakai memang agak sakit sikil la...tulah melekat je whiteheads n blackheads tu... Sesiapa yang berminat tu jom try..memang best!!



3 comments:

  1. mahl sgt la.. sy pnah beli pling mhl 1 peket rm2 pling murah 1 peket rm 60 sen

    ReplyDelete
  2. ni harga lame dear..hrga tkini rm1.50/pack min 10packet. 30packet rm1.00/pack. klu beli lg byk lg murah..

    ReplyDelete